Sunday, 3rd of July 2022 Contact us on - info@srilanka-portalen.se

Aktiv semester i grupp- Sri Lanka- gruppresan som ska inspirera till en aktiv livsstil

Gillar du att vara aktiv på din semester samtidigt som du delar dina upplevelser med andra? Då passar denna res-form dig! Träning, fysiks aktivitet och välmående är otroligt viktiga inslag för människor idag vilket har gjort att träningsresor förmodligen aldrig varit så populärt. Vi vill därför slå ett slag för vår nya resform; Aktiv semester i grupp. En fartfylld resa till vackra Sri Lanka med massor med äventyr, träning, fest och överraskningar. En resa som ska inspirera till en aktivare livsstil.

Aktiv semester i grupp-  är en ny res-form som reseföretaget Travelresearch precis lanserat. Det är mer än bara en gruppresa. Resorna ska vara utformade för dig som vill uppleva ett nytt land, i detta fall Sri Lanka, tillsammans med andra samtidigt som olika fysiska aktiviteter blir ett naturligt inslag varje dag. Ingen dag blir den andra lik. Resorna är inte rena träningsresor som kräver tidigare erfarenhet eller god fysik eller där varje dag handlar olika typer av träningspass. Fokus ska ligga på upplevelser och aktiviteter där vi samtidigt har väldigt kul tillsammans. Samtliga aktiviteter är frivilliga. Känner du att du en dag hellre stannar vid poolen eller på stranden är det helt okej.

RAFTING (2)Aktiviteterna på dagarna kan vara allt från en gemensam morgon-jogg på stranden i soluppgången, en katamarantur bland valar och delfiner, en vacker hike bland vattenfall och vacker natur eller rafting ner för en forsande flod. Aktiviteten anpassas efter naturliga förutsättningar på plats och efter gruppens storlek och fysik.
En av resans

adams-peakhöjdpunkter är Adams Peak (se bild nedan). En bergsstopp som sägs bevara Buddhas första fotavtryck på jorden. Tillsammans bestiger vi berget på natten för att komma till toppen i tid till den magiska soluppgången. Utsikten och upplevelsen är värd all ansträngning och vyerna kommer att sitta fast på näthinnan länge. Denna aktivitet är en utmaning och är självklart frivillig.

Resan ska även fyllas med god mat, fest och härlig stämning.Vi kan exempelvis göra transporten lite roligare med lite underhållning på bussen? Eller varför inte en härlig strandfest under bar himmel till livemusik?

Målet är att skapa en gruppdynamik på resan som ger minnen och vänner för livet samt att resan ska inspirera till en fortsatt aktiv livsstil

vandringNÄR: 24/11- 6/12 – 2019
23/2- 6/3-2020

PRIS: 27 990 kr/ person (inkl flyg från sthlm)
18 8 kr (utan flyg)
-Max 15 deltagare, minimum 9 deltagare

VAD INGÅR:
-Flyg från Sthlm
-13 dagar och 11 hotellnätter i dubbelrum med halvpension ( frukost & middag)
-Transport med buss och engelsktalande chaufför
-Svensk reseledare/guide
-Alla aktiviteter i programmet (läs upplägget här)

SVENSK RESEGUIDE & AKTIVITETESLEDARE

1Sofia Englund, en av grundarna till Travelresearch kommer att följa med på resan som reseledare och aktivitetesguide, och ska med sin aktiva livsstil, erfarenhet av resor och enorma kunskap om landet göra denna resa till något helt speciellt. Sofia har bott och levt i Sri Lanka i över 6 år och skaffat den kunskap och breda nätverk som ger fantastiska möjligheter att göra denna resa så  unik och bra som möjligt.
Missa inte chansen att följa med Sofia på en oförglömlig resa där du förhoppningsvis smittas av hennes energi och inspireras till ett aktivare liv i fortsättningen samt en resa där du självklart får uppleva delar av  det fantastiska Sri

Lanka- A land like no other.

VILL DU FÖLJA MED?

grupp_edited2Vill du ha en upplevelse för livet och är intresserad av att följa med ska du inte tveka att höra av dig till Travelresearch nu. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Läs mer om resans upplägg HÄR
(Resans upplägg kan komma att ändras och korrigeras vid behov)
Är ni redan en grupp  (om 5 eller fler) som vill åka ska ni kontakta Travelresearch för grupprabatt HÄR

 

 

 

© 2022 - sri lanka-portalen