Sunday, 3rd of July 2022 Contact us on - info@srilanka-portalen.se

ÄVENTYRSRESOR TILL SRI LANKA – FÖR BÅDE PRIVATPERSONER & FÖRETAG

Bästa Adrenalinkickarna i Asien finns på Sri Lanka
– allt inom några timmars bilresa mellan aktiviteter

· Kalpitiya – Ett av världens bästa Kitesurfområden, även för nybörjare.
· Aragumbay – Vågsurfing i världsklass, rankad bland topp 10, en del hävdar topp 3.
· Knuckles Range – Hike/trekking eller utmanande mountainbike i ett av världens vackraste bergsområden med vattenfall, regnskogar och fantastiska utsikter, från medelnivå till extrem.
· Trincomalee och Kalpitiya – Erbjuder dykning och snorkling i kristallklara vatten med unika marinmiljöer där bland annat blåvalar, spermvalar och delfiner bor.

Med noggrann planering kan flertalet aktiviteter upplevas under en semester, eller delar av, under en Företags/teambuilding resa.


 

MÖT DET OKÄNDA SRI LANKA
– Äventyrsresor för privatpersoner & företag

DSC_squareSri lanka – landet som är känt för sin grönskimrande natur, rika djurliv och mångtusenåriga kultur är ett litet land med en fantastisk variation som är svår att finna någon annanstans. Och det är just variationen som gör landet så unikt. Vare sig du vill lata dig på stranden, vandra i bergslandskap eller regnskogar eller utforska ett spännande kulturarv har Sri Lanka något för de flesta.

Det som är föga känt – även bland de lokala – är att det lilla landet även erbjuder aktiviteter och förutsättningar som mätt i adrenalin ligger i världsklass. Med en väl sammansatt resplan kan många av aktiviteterna utan problem göras under en och samma resa. Rafting, repelling, dykning, jeep-safari, surfing, kite-surfing, ridning, diverse vattenaktiviteter för att bara nämna ett fåtal går med enkelhet att kombinera med aktiviteter för de mindre fartfyllda medlemmarna i sällskapet som yoga och sol&bad på stranden. Det går att hitta något för alla. Det som är begränsat är uteliv och nattklubbar. Detta finns enbart på sydkusten och i huvudstaden Colombo.

ÄVENTYRSRESA  MED ADRENALIN, SOMMAR SRI LANKA, 15 dagar,  KITE/BIKE/HIKE/DYK/SURFkite_2

Rutten är upplagd så alla aktiviteter kan utföras i ett lugnt tempo med minimerad transporttid där varje stopp har ett stort urval av upplevelser. De som kännetecknas som adrenalin-aktiviteter kan vara av karaktären ”prova på” alternativt finslipning av tidigare erfarenheter. Man behöver med andra ord inte vara expert på området utan passar även de nyfikna.

TravelResearch organiserar resan med instruktörer för olika kompetensnivåer, lokalguider, utrustning och andra arrangemang, allt efter önskemål och förutsättningar. För att få ut så mycket som möjligt av denna typ av resa bör resenären vara i förhållandevis god form för att mäkta med. Det är också fördel att vara ett gäng (5-10 personer) för att dela på kostnader för instruktörer och arrangemang.
Gå till resan  HÄR för mer information eller kontakta oss på info@travelresearch.se

map- 15 dagar
Rutten för rundresan med start i             Negombo

ÄVENTYRSRESOR MED ADRENALIN/ TEAMBUILDING – FÖRETAGSRESA TILL SRI LANKArafting_sq

Skräddarsydd upplevelse för företag:
För företag som vill bjuda sina anställda på en annorlunda upplevelse fylld av adrenalin och äventyr är Sri Lanka ett förstklassigt alternativ. Ett paradis med en natur som har massor att erbjuda och där vi hjälper till att tänja på gränserna för att arrangera det bästa upplägget för just ditt företag efter era behov och önskemål. Vi varvar aktiviteter med adrenalin och äventyr i fokus med diverse teambuildingaktiviteter anpassat efter åldrar och intressen. Rundresan innehåller tre olika stopp fullspäckade häftiga upplevelser, exempel kan vara: Kitesurf, ridning, golf, vandring, mountainbike, dykning och snorkling samt diverse vattensports-aktiviteter som avlutar hela resan.

Konferensvärd och moderator:
Förutom att Travelresearch skräddarsyr ert researrangemang kan vi också vara er konferensvärd och bistå med ateam-2tt utveckla tema för er resa om detta är önskvärt. Vi finns på plats i Sri Lanka och deltar efter behov. Inom  företaget finns kompetens och erfarenhet av företagande i olika former och verksamhetsstyrning/utveckling för skilda branscher som kan ställas till ert fogande.

Önskas kontakter alternativt workshop/samverkan med lokala företag kan även detta ordnas.

map_2
Rutten för rundresan med start i          Negombo

 

Klicka HÄR för mer information eller kontakta oss på Bokning@travelresearch.se


© 2022 - sri lanka-portalen