Thursday, 19th of May 2022 Contact us on - info@srilanka-portalen.se

Skräddarsydda bröllopsresor med Travelresearch till två paradis, Maldiverna & Sri Lanka

Om du blundar och föreställer dig en destination för din perfekta bröllopsresa, vart skulle det då vara? Det är ingen tvekan om att Maldiverna är på mångas önskelista över drömresemål när det kommer till just bröllopsresor, den kanske viktigaste semesterresan i livet. Populärt är även att kombinera Maldiverna med Indiska Oceanens pärla Sri Lanka. Du får två paradis i ett.  Mixa Maldivernas vackra stränder, förstklassiga lyx och service med unika inslag från Sri Lanka så som ”homestay på landsbygden”, katamaransegling med blåval-safari eller rafting utför floden Kelani. Det är du som bestämmer… allt måste vara perfekt och inget får gå fel… Låt därför Travelresearch hjälpa dig…

 

Travelresearch hjälper dig att skräddarsy din resa

Travel-research-logo -2Reseföretaget Travelresearch har under ett flertal år varit bosatta i Sri Lanka för att lära känna landet och dess befolkning, utforska nya platser samt för att få en bra lokalkännedom. Idag jobbar vi på samma sätt med Maldiverna och vi arrangerar fina kombinationsresor till dessa två paradis…inte minst bröllopsresor. När det kommer till bröllopsresor är känslan för detaljer väldigt viktigt, förväntningarna är höga, stora summor pengar står på spel och inget får helt enkelt gå fel.   Tanken är att du som resenär efter ankomst inte ska behöva tänka på någonting förutom att njuta av landet och av varandra. Därför är valet av researrangör otroligt viktig.

Olika ingredienser och inslag skapar den perfekta bröllopsresan


Alla bröllopsresor är unika då resenärer har olika intressen, förutsättningar och krav på både service och standard. Travelresearch hjälper dig att på ett smakfullt sätt skräddarsy din resa efter dina behov och ekonomiska förutsättningar.

Vi rekommenderar att spendera ca 1-2 veckor i Sri Lanka där ni reser runt, upptäcker landet och dess kultur, för avsluta resan med några dagar av lyx och avslappning på Maldiverna.

honeymoon2DSC_0382 (1)

SRI LANKA:
A land like no other”

Sri Lanka är ett relativt okänt land med fortfarande orörda platser som har har en diversitet och utbud av ingredienser svåra att hitta någon annanstans i världen.

Landet är speciellt känd för sin vänliga befolkning det ”leende folket”, sin vackra varierande natur med allt från teplantage, höga berg och regnskog till nationalparker och orörda stränder. Sri Lanka har något för alla.

Sri Lanka må vara ett litet land på kartan där allt ser ut att ligga ”nära” med relativt korta avstånd, men vägar och trafik gör att resan måste vara välplanerad.

Alla bröllopsresor arrangeras därför med privat bil och engelsktalande chaufför/guide som tryggt tar er runt landet till de olika platserna ni har valt att besöka. Han blir lite som er ”vän” på resan och kommer att hjälpa er med allt ni kan tänkas behöva hjälp med.
Efter avtalad budget kommer vi komma överens om olika inslag, aktiviteter ni vill ha med samt vilken standard på ert boende ni vill ha. Du kan exempelvis kombinera lite billigare boenden och guesthouses med dyrare alternativ som skapar en spännande variation.

DSC_023714
Varför inte prova på:

♥ Homestay på landsbygden hos en lankesisk familj där du får lära känna den lankesiska kulturen på ett annorlunda sätt.

♥ Blåval-safari i privat katamaran där du på ett spännande sätt kommer nära världens största däggdjur, samtidigt som du får en fantastisk upplevelse till havs.

♥ Boende i lyx tält i anslutning till någon av landets nationalparker.

♥ Vandring i regnskog bland vattenfall där ni campar för att kunna spana på leoparder på natten runt lägerelden.

 

residcruiseDSC_0297

 

MALDIVERNA:
”Verkligheten överträffar bilden”

Maldiverna, en ögrupp om 1200 öar, är antagligen mest känt för sina otroligt vackra kritvita stränder, kristallklara vatten och lyxiga boenden, något helt utöver det vanliga. Bilderna ljuger inte…verkligheten överträffar bilderna.

Efter överenskommen budget väljer vi ut ett eller flera öar och resorts ni kommer att besöka under er vistelse samt de aktiviteter ni vill ha förbeställda. Beroende på avstånd från huvudstaden Male går transporten till er ö via speed Boat eller flyg.
Att komma till Maldiverna är som att stiga in i en annan värld där du kan släppa allt och bara njuta för ett ögonblick, servicen och den lyx som erbjuds är helt unik.

honeymoonmaldives2

Varför inte prova på:

♠ Snorkling eller dyk i Maldivernas fantastiska vatten. Den värld som finns under ytan är minst lika fantastisk som ovanför.

♠ Bo i de kända vattenvillorna som står ute på pålar i vattnet och som har alla faciliteter du kan tänka dig. Varje villa har privat nedgång i havet samt tillhörande terrass som ofta har pool eller jacuzzi.

♠ Diverse vattensporter du aldrig hört talas om men som definitivt kommer att underhålla dig några timmar.

♠ Olika båtturer och utflykter till närliggande öar och sandbanker.

 

1maldives3

 Hur gör jag nu?

1. Sätt er ner och fundera och diskutera när och hur länge ni vill resa.

2. Fundera över om ni vill åka både till Maldiverna och Sri Lanka och i så fall hur länge i respektive land. ( En rekommendation är att inte vara mindre än 8 dagar i Sri Lanka, optimalt är 8-14 dagar för att avsluta med några dagar på Maldiverna, 3-7 dagar)

3. Fundera över vad ni uppskattar när ni är ute och reser och vad ni vill ha för inslag på er resa (Travelresearch hjälper självklart till och ger tips och korrigerar efter hand)

4. Försök att sätta en  ” budget” för att underlätta förarbetet. Resan kan självklart korrigeras under tiden.

5. Kontakta Travelreseach och gör en reseförfrågan. Ange så mycket information om era önskemål ni kan. Efter era önskemål kommer Travelresearch att komma upp med ett förslag. När ni är överens om ett passande upplägg får ni ett pris på vad resan skulle kosta.

På Travelresearch hemsida (klicka här) finns ett färdigt förslag som kan ge er inspiration. Ni behöver ingen förkunskap om länderna, Travelresearch kommer att analysera era önskemål och intressen och komma med ett förslag som passar er resa och budget. Med vår lokalkännedom om Sri Lanka och starka nätverk på Maldiverna är Travelresearch ett tryggt och säkert val.

 

Kontakta Travelresearch HÄR

 

 

 

 

© 2022 - sri lanka-portalen