Thursday, 19th of May 2022 Contact us on - info@srilanka-portalen.se

Outsourca din IT-utveckling till Sri Lanka

Uppmaning till konsult-företag-, konsulter-, mjukvaru-företag-, start-ups  inom IT;
Se möjligheterna med att skaffa en ”Co-driver”och att bygga projekt-team  i
Sri Lanka med högkvalificerad personal!

Hög kompetens till en låg kostnad

Colombo, huvudstaden i Sri Lanka har en snabbt växande arbetskraft av högutbildad IT personal.site-adv-001
Kostnaderna är låga, språk barriärerna är få och lojaliteten hos personalen är hög vilket sammantaget gör Sri Lanka högintressant som offshoredestination.
För närvarande finns fler än 80.000 personer inom IT och BPO industrin i Colombo och arbetskraften växer med över 8000 personer varje år. Utbildningen håller kvalité och man är självförsörjande inom landet.
Antalet anställda på företagen är stabilt och man har en mycket låg personalomsättning i jämförelse med andra jämförbara länder.
Flertal oberoende utredningar rankar Sri Lanka högt som outsoursing destination.

 Snabbt växande infrastruktur

Sri Lanka är bland de första sydasiatiska länder att upprätta ett 3G-nät. Idag har man god täckning av 3-4G över hela landet. Telecom Regulatory Commission har inrättat speciella arrangemang för IT industrin för att förenkla import av utrustning och för driftsättning av internationella anslutningar.

Colombo har ett väl etablerat vägnät med bra kvalitet på strömförsörjning, moderna lokaler samt en väl utvecklad uppsättning av stödinfrastrukturtjänster. Den moderna internationella flygplatsen välkomnar mer än 20 internationella flygbolag med direktflyg till många destinationer över hela världen varje vecka. Från Sverige opererar bland annat Qatar, Srilankan, Emirates, Turkish airways, SAS och KLM.

 Affärsrätt och immaterialrättsligt skydd

Sri Lanka har ett oberoende rättsväsende och följer den brittiska handelsrättsliga principer och praxis i sitt rättssystem. Landet har undertecknat internationella avtal om immateriella rättigheter såsom Bernkonventionen och WTO / TRIPS och antog en omfattande IP regim [lag nr 36 av 2003]. Sri Lanka antog även en ”Electronics Transactions Act,” databrott lagen och har undertecknat den senaste FN-e-upphandlande konventionen. En dataskydds ”Code of Practice ”är också under utarbetande. Sammantaget är rättskyddet starkt.

hikka

Arbeta och leva i en dröm

Sri Lanka erbjuder en unik blandning av exotisk natur, djurliv och kultur inom bara två till tre timmars körning från Colombo.
Utsökta stränder, kulturarv som går tillbaka till 500 f.Kr., vackra vyer från berglandskap, regnskogar, hiking, surfing, vattensporter och spännande nattliv gör Sri Lanka till ett tropiskt paradis att leva och arbeta i.  Få platser på jorden erbjuder sådan enkelhet i att kombinera affärer och fritid och som passar såväl  kräsen utlandspersonal som den frekventa affärsresenären.
Läs även artikeln “Long stay- Sri Lanka”.

Fokus på små och medelstora företag och Startups

Den växande IT-BPO industrin i Colombo erbjuder en unik fördel för små och medelstora företag (SME) att njuta av god tillgång till en högkvalitativ pool av IT-talanger, vilket blir alltmer utmanande i andra stora etablerade IT länder som Indien och Kina. Miljön är också mycket lämpad för att etablera hög- nisch kompetenscentra utan konkurrens från större globala företag.

Colombo är förhållandevis kostnadseffektivt och har ett lägre lönetryck uppåt än andra etablerade globala outsourcing destinationer. En nyligen genomförd studie av Världsbanken visade att landets arbetskostnader rankades lägst, i jämförelse .  Den totala kostnaden per individ kan vara så mycket som 30% lägre än jämförbara länder.

pappa-hasanga3-300x200-2

Vad vi erbjuder?

Vi har ett nätverk av skickliga IT-resurser som är redo att omedelbart släppas ut på projekt.
Vi introducerar dig till en person eller ett team och erbjuder dig direkt tillgång till dessa resurser samtidigt som vi fungerar som projektledare för att se till projekten levereras i tid. Vi har vårt kontor i Colombo, Sri Lanka samt i Stockholm, Sverige och vi kommer att arbeta nära med din interna personal för att övervinna skillnader i tidzon, kultur och språkbarriärer.
Vi kan med fördel  agera som resursförstärkning i era projekt men kan ta små som stora uppdrag efter behov.

 

Färdigheter

 • Web design & utvecklingoutsource
 • Mobile app design & utveckling
 • “User experience” design &  “usability testing”
 • Software design & engineering
 • Project management
 • Quality assurance

Verktyg och Teknologier

 • Adobe Photoshop & Illustrate
 • HTML, CSS & JavaScript
 • WordPress, PHP & MySQL
 • Angular.js, Node.js
 • Microsoft .Net technologies
 • C and C++

Om detta låter som en möjlighet för dina affärsbehov, kontakta oss direkt och en av våra projektledare kommer att svara inom 24 timmar. 

 

För vidare kontakt och info: Info@srilanka-portalen.se
Märk ” IT-Srilanka” och bifoga telefonnummer så ringer vi upp.

© 2022 - sri lanka-portalen